Julklappstips för hästälskaren

Nu när julen närmar sig är det dags att börja fundera på klappar till nära och kära. Har du en hästfantast i din närhet så kanske det syns på önskelistan. Men vill du överraska med en julklapp som inte står på en lista så har vi samlat lite förslag som vi kan garantera att hästälskaren kommer att tycka om.

Det första förslaget är ridkläder. Det finns alltid behov av att uppdatera eller utöka garderoben för att antingen få fler alternativ eller byta ut gamla uttjänta plagg. Kanske kan du passa på att köpa ett par riktigt fina ridbyxor från faglasang.com som kommer att passa fint för nästa års ridturer. Skor är också något som slits mycket i stallmiljön, har personen vuxit klart i skostorlek så är en uppskattad och användbar present ett par riktigt fina ridstövlar i kvalitetsskinn. Säkerheten är alltid väldigt viktigt inom ridsporten, kanske är det läge att köpa en ny säkerhetsväst om ryttaren börjat växa ur sin gamla. En bra säkerhetsväst och hjälm är två viktiga komponenter som kan skydda mot allvarliga skador om oturen är framme. Är budgeten lite begränsad så kanske ett par nya ridhandskar är en uppskattad present som personen inte själv tänkt att den behöver.

Tiden med hästen och vännerna i stallet är alltid det som är viktigast. Behöver personen inte mer utrustning vill vi istället tipsa om en rad olika presentkort. Kanske är extra ridlektioner något som kommer att bli en succé på julafton, varför inte unna personen ett par privatlektioner för att slipa på tekniken. Annars är ridläger något som alltid går hem, vem drömmer inte om att få ägna några dygn med sina bästa vänner i stallet tillsammans med hästarna. Utveckla sina kunskaper och ha kul på längre ritter i skogen. Det är våra bästa tips för att överraska hästälskaren till jul. Lycka till!